Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Να γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα...

Σήμερα είχα την ατυχή ιδέα να χρησιμοποιήσω την εθνική οδό. Έπηξα κυριολεκτικά. 

Κάποια στιγμή βρέθηκα στην δεξιά λωρίδα, με τους γνωστούς Μαλάκες να με προσπερνούν από τη ΛΕΑ.  Εφάρμοσα λοιπόν την τακτική του "καβαλάω τη λωρίδα" προκειμένου να τους εμποδίσω. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες μου απέβαιναν άκαρπες, διότι η ΛΕΑ ήταν αρκετά φαρδιά ώστε να χωρούν τα επιβατικά οχήματα. Είχα αρχίσει να αποκαρδιώνομαι, ώσπου ξαφνικά που χαμογέλασε η τύχη. Στη ΛΕΑ κινούνταν ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ! Αυτό δεν χωρούσε με ΤΙΠΟΤΑ. Ο οδηγός  μου κόρναρε 3 ή 4 φορές και μετά είτε παραιτήθηκε, αναγνωρίζοντας το λάθος του, είτε το πήρε απόφαση ότι θα τον πάω καρότσι και απλώς συνέχισε να με βρίζει (τα ρέστα μου, στο δεύτερο).

Το αξιομνημόνευτο - και η αιτία αυτής της ανάρτησης - είναι ότι κάποια στιγμή έρχεται δίπλα μου (από αριστερά) ένα αυτοκίνητο και η οδηγός με ρωτάει - ίσως, κρίνοντας από το ύφος της,να μου ζήτησε τα ρέστα - γιατί δεν τον αφήνω να περάσει. Μετά το πρώτο σοκ (για την ακρίβεια εγκεφαλικό ήταν), της απάντησα ότι είναι παράνομο ένα όχημα να κινείται στη ΛΕΑ και ότι το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και εκείνη. 

Όταν λοιπόν, σου τη λένε επειδή απαιτείς σεβασμό σε κάποιους κανόνες, πιστεύει κανείς σοβαρά ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα ;

GatheRate

6 σχόλια:

  1. Ώστε εσύ ήσουνα που με το καρούλι σου έκανες κατάληψη στην δικιά ΜΟΥ λωρίδα, στον δικό ΜΟΥ δρόμο και εμπόδιζες το λεωφορείο μου; Ο κόσμος, όπως και ο δρόμος, είναι πολύ μικρός τελικά!

    ο αγανακτισμένος οδηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως είναι πολύ μικρός, και ακόμη μικρότερη η ΛΕΑ, γι' αυτό θα με βρεις πάλι μπροστά σου!

    Η τρελή με το καρούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ όπως κι εγώ πρέπει να είχαμε δώσει εξετάσεις για τον κανονικό ΚΟΚ. Πολλοί συμπολίτες μας, μάλλον πήραν το δίπλωμα με εξετάσεις στον ελληναρίστικο ΚΟΚ. Ψάχνω χρόνια να βρω ένα αντίγραφο, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθηγητής φροντιστηρίου πηγαίνει το βλαστάρι του στο νηπιαγωγείο και παρκάρει τη τζιπάρα του πάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο νηπιαγωγείο. Άλλη φορά, ο ίδιος λειτουργός της εκπαίδευσης μου κορνάρισε να κάνω γρήγορα, επειδή ο γιός μου δεν περπατούσε γρήγορα στη διάβαση των πεζών και τον καθυστερούσαμε τον άθρωπα.

    ΥΓ, να δείτε, που στο φροντιστήριό του διδάσκει τον πραγματικό ΚΟΚ και όχι την παπαριά που διαβάσαμε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνάκι, υπάρχει και άλλος ΚΟΚ ;;;!!! Μετά από αυτή την αποκάλυψη ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος!

    Αγησία, και εσύ τέκνον; Δύο ΚΟΚ;
    Μάλλον με αυτόν τον άλλον ΚΟΚ οι πεζοί έχουν 10 δεύτερα να διασχίσουν τη διάβαση πεζών και μετά μπορείς να τους βάλεις στόχο! Αν τους πετύχεις 100 points each bonus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ESKARINA

    Είναι η μόνη λογική εξήγηση που δίνω στον εαυτό μου για να μην το χάσω τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή