Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΥ

1. Η Αθήνη, που έγινε γνωστή επειδή χαστούκισε τη Λιάνη, είναι υποψήφια βουλευτής.

2. Ο Βορίδης, μέλος της νεολαίας της πάλαι ποτέ ΕΠΕΝ, έχει εκλεγεί βουλευτής.

3. Η επαγγελματική εμπειρία που διαφημίζει ο Καρατζαφέρης είναι ότι υπήρξε body builder.

4. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα δημιουργήσει - κατά τα φαίνομενα - το ανεπανάληπτο και ακατάρριπτο ρεκόρ των 3 γενεών πρωθυπουργών.

5. Το σεμνά και ταπεινά έγινε ότ,ι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

6. Η Παπαρήγα πιστεύει ότι εάν η γη γίνει λαϊκή ιδιοκτησία, θα σταματήσουμε να χτίζουμε αυθαίρετα σε δασικές περιοχές.

7. Η γενιά του Πολυτεχνείου, από το Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία έφτασε στο Lexus, Βουλευτική Ασυλία, Υπουργικός Θώκος.

8. Μια βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κατοικεί στην Εκάλη.

9. Οι υπηρέτες του Λαού (σ.σ. βουλευτές) βγάζουν περισσότερα από το αφεντικό τους.

10. Εγώ αντιστέκομαι με τις αναρτήσεις στο μπλογκ.

GatheRate

7 σχόλια:

  1. Αγαπητή Eskarina
    Μια χαρά τα γράφεις, μια χαρά τα λες.Σουρεαλιστική ωστόσο, είναι και η συμπεριφορά των ψηφοφόρων, με ανύπαρκτα αντανακλαστικά και αποχαυνωτική διάθεση.Προφανώς, δεν είναι επιλήψιμο να έχει κάποιος βίλα στην Εκάλη(ακόμα και εάν είναι βουλευτής του ΚΚΕ).Το πρόβλημα είναι ο παράνομος πλουτισμός και η διαφθορά.Μπορούμε να κατηγορήσουμε το ΚΚΕ,ίσως και την υπόλοιπη Αριστερά εν γένει,για ένα εκατομμύριο πράγματα.Στην εξουσία πάντως, τα τελευταία 50 χρόνια δεν είναι για να κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ... τουλάχιστον η ευρύτερη αριστερά δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Αυτό που εννοούσα έχει περισσότερο να κάνει με το κατά πόσο ένας άνθρωπος ο οποίος διαβιώνει υπό διαφορετικές συνθήκες μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες ενός άλλου, ο οποίος υπολογίζει και το ευρώ που θα χρειαστεί να δώσει για τσίχλες. Και αυτό δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους πολιτικούς αλλά με όλους, απλώς το παράδειγμα που ανέφερα είναι κατά τη γνώμη μου το πιο ακραίο.

    Όσο για τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, αυτή μόνο με ψυχιατρική ανάλυση θα μπορούσε να βγάζει νόημα, και προσωπικά θεωρώ ότι για όλα όσα μας καταδυναστεύουν ως λαό και ως πολίτες υπεύθυνοι είμαστε μόνο εμείς. Ανεξαιρέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμός γίνεται στη Δανία. Ξεσηκώθηκαν οι έχοντες, που παραδοσιακά έχουν μάθει να μην δείχνουν ότι έχουν (περίεργη κουλτούρα το ξέρω), και λένε ότι οκ δεν πρέπει να θεωρείται πια και τόσο επιλήψιμο που μερικοί έχουν κάτσε καλά σπίτια, αυτοκίνητα, κτλ και έχουν κάθε μα κάθε δικαίωμα να τα δείχνουν, να το χαίρονται που τα δείχνουν, που τα έχουν, κτλ.

    Και εσύ τώρα μου λες ότι η κουκουεκτζού που μένει στην εκάλη πρέπει να ντραπεί για κάτι?

    πες της να μην ανησυχεί,
    το πασόκ είναι εδώ και γι αυτήν,
    και οσονούπω που θα είμαστε δανιμαρκία του νότου μπορεί να φέρεται ωσάν τους πλούσιους βόρειους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8. Μια βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κατοικεί στην Εκάλη.
    Και εμφανίζεται στα πάνελς με σταυρό και και και. Δεν την αντέχω με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ελληνικος σουρεαλισμος πιστοποιειται περισσοτερο απο τα σημεια 1 εως 7 και το 9, παρα απο το σημειο 8 (η βιλλα στην Εκαλη). Ιδιως τα 3,6,7 ειναι η ενσαρκωση του σουρεαλισμου.

    Αν και τα αλλα σημεια ειναι πιο χαρακτηριστικα, ας καταθεσω κι εγω την γνωμη μου για την βιλλα της Εκαλης, μιας και οι προλαλησαντες επικεντρωθηκαν εκει.

    Θα τρωγαμε σε ενα εστιατοριο, αν ξεραμε οτι ο μαγειρας του τρωει αλλου; Θα διναμε τα ρουχα μας σε ενα καθαριστηριο, στο οποιο ο ιδιοκτητης ειναι απλυτος; Θα διναμε το αμαξι μας σε ενα συνεργειο, αν βλεπαμε οτι ο μαστορας δεν μπορει να φτιαξει το δικο του αυτοκινητο;

    Το ερωτημα δεν ειναι αν η συγκεκριμενη (και η Αριστερα γενικοτερα) εχει καταχραστει δημοσιο χρημα. Το ερωτημα ειναι αν αυτα που λες και αυτα που κανεις εχουν καποια λογικη συνεπεια μεταξυ τους.
    Μια βιλλα στην Εκαλη για μια βουλευτινα του ΚΚΕ ειναι μαλλον ασυνεπης πρακτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Jolly Roger
    Θα τρωγαμε σε ενα εστιατοριο, αν ξεραμε οτι ο μαγειρας του τρωει αλλου; Θα διναμε τα ρουχα μας σε ενα καθαριστηριο, στο οποιο ο ιδιοκτητης ειναι απλυτος; Θα διναμε το αμαξι μας σε ενα συνεργειο, αν βλεπαμε οτι ο μαστορας δεν μπορει να φτιαξει το δικο του αυτοκινητο;
    Πάρα πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ιωάννης Κ
    Το ΚΚΕ πιστεύω ότι έχει πολλά κοινά με την εκκλησία. Κατ' εξοχήν δε το Do as I say, don't do as I do!!!

    @Jolly Roger
    Και όμως, ειδικά στην πολιτική, προτιμούμε αυτούς που κατά πάσα ένδειξη και απόδειξη δεν κατέχουν καμία γνώση η εμπειρία στο αντικείμενο που τους επιλέγουμε να εργαστούν. Όσο πιο άσχετοι, τόσο το καλύτερο!

    @trol
    Ο καιρός γαρ εγγύς, από 5 Οκτωβρίου και μετά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή