Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γαμώ τη σωτηρία μου ΓΑΜΩ

Διαβάστε αυτό.
Και μετά διαβάστε και τα σχόλια.
 
Εγώ θα σταθώ σε ένα από αυτά :
"Είτε αρέσει είτε όχι το ΛΑΟΣ (με όλο το λαικισμό του και την γραφικότητα του) είναι πολύ πιο υπεύθυνη πολιτικ η δύναμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Ειδικα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πιο γελείο έχει παράξει το πολιτικό σύστημα. Μια καρικατούρα ψευτοπορδοεπαναστατών, που στοιχειωδώς σοβαρός ανθρωπος να είσαι καταλαβαίνεις το μέγεθος της γελειότητας τους.

Το αποκορύφωμα η άρνηση στη τολμηρή πρόταση του ΓΑΠ για δημοψήφισμα (που ήταν τελικά ο καταλύτης για όλες τις εξελίξεις), στο οποίο εάν ήταν συνεπής με αυτά που έλεγαν θα έπρεπε να συμφωνήσουν την ίδια στιγμή.

Με τον Αδωνη? με τον Αδωνη.
Με το Βορίδη? με το Βορίδη.

Με τον οποιονδήποτε ωστε να αποτρέψουμε ο τόπος μας να γίνει Κούβα και οι Ελληνίδες σε 10 χρόνια να δουλεύουν στα στριπτιζάδικα και τα μπουρδέλα της Τουρκίας και της Αλβανίας
."
 
Κι αν με ρωτάει κανείς, ως Ελληνίδα, αν επθυμώ να συμπορευτώ με τον Άδωνη  ή τον Βορίδη, απαντώ: Χίλιες φορές πουτάνα στα μπουρδέλα της Τουρκίας και της Αλβανίας.
 

GatheRate

9 σχόλια:

  1. Μπορεί το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ να μου προξενούν λύπη, και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ απόγνωση, και το ΛΑΟΣ να το βλέπω με βδελυγμία. Το δύσκολο είναι ότι σε μια υποτιθέμενη δημοκρατία έχω υποχρέωση να συμπορεύομαι με όλους και να διαφωνώ αλλά να μην περπατάω μόνος μου ή να τους ζητάω να περπατάνε εκείνοι αλλού. Εδώ είναι τα δύσκολα (δύσκολα που να τα πάρει και να τα σηκώσει). Ιδίως δύσκολα όταν ο λόγος για τον οποίον δεν μετέχουν στην ...εθνοσωτήρια κυβέρνηση τα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είναι επειδή δεν ήθελαν, όχι επειδή δεν τους το ζήτησαν. Τώρα θα μου πεις δεν έπρεπε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να ζητήσουν από το ΛΑΟΣ. Δύσκολα είναι! Δύσκολα! ή και Δυς-κωλα έως δυσκοίλια, και ουχί ευκοίλια... ή όχι. τώρα μπερδεύτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου, Escarina, θα συμφωνήσω απολύτως. Η νομιμοποίηση διά μέσου υπουργικού θώκου όχι αποτελεί βδέλυγμα προς τη δική τους "δημοκρατία", αλλά και προς το φρόνημα του λαού. Ξεχάσαμε πώς κρίναμε τους αυστριακούς όταν το ακροδεξιό κόμμα κατέλαβε προς στιγμή την καγκελαρία, ή πώς αντιδρούμε στα γερμανικά και γαλλικά φασιστοειδή. Τώρα τα ζούμε κι εμείς. Η δημοκρατία έχει όρια -νομικά και ηθικά. Και τούτη τη φορά τα ηθικά τα προσπέρασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη, δεν ήταν η δημοκρατία που απαίτησε την υπουργοποίηση των ακροδεξιών, ούτε ήταν ο λαός που τους διάλεξε. Οπότε δεν νιώθω καθόλου χρέος μου να συμπορευτώ μαζί τους. Αν και όποτε καταλάβουν ανάλογη θέση με την ψήφο του λαού, το συζητάμε το θέμα.
    Όσο για τη μη συμμετοχή της αριστεράς (που ευτυχώς οφείλεται στο ότι δεν ήθελε και όχι στο ότι δεν της ζητήθηκε), εδώ θα βρεις μερικές απαντήσεις http://mallon-akindynos.blogspot.com/2011/11/blog-post_16.html

    Δείμε, συγχώρεσε με που επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν ήταν κάποια δημοκρατική διαδικασία που διόρισε τους ακροδεξιούς υπουργούς. Τα όρια της δημοκρατίας εφαρμόζονται όταν λειτουργεί η δημοκρατία και εγώ τον τελευταίο καιρό δεν την βλέπω και πολύ παρούσα. Αν θέλεις δε τη γνώμη μου, έχουν προ πολλού ξεπεράσει και τα νομικά όρια της δημοκρατίας (βλ. τις μυστικές συνομιλίες με το ΔΝΤ, ενώ υποσχόμαστε λεφτά υπάρχουν - τα περίστροφα και του τιτανικούς - η διαγραφή του βουλευτών που αρνούνται την κομματική πειθαρχία - την ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που ο επικεφαλής της θα παραιτούνταν - τα σούρτα φέρτα στον ΠτΔ και τα μαγειρέματα ενώπιον του χωρίς παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης - την υπόδειξη του προσώπου του επόμενου πρωθυπουργού από τους αρχηγούς και όχι από την ΚΟ του απόλυτα πλειοψηφούντος κόμμματος - προσεχώς η συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουδεμια διαφωνια επι της αρχης. Αυτην την ρητορικη παπατζα της "σοβαροτητας" και του "ο Καρατζαφερης" δικαιωνεται (πως να μην το κανει οταν αλλαζει αποψη καθε 10 λεπτα; Κατοπιν εορτης ανασυρει οποια αποψη τον βολευει απο την...βαση δεδομένων!) την έχουμε μάθει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείμε, το ξέρω ότι δεν διαφωνείς, αλλά ομολογώ ότι με τη γενικότερη σύγχυση που επικρατεί, τείνω να λέω τα ίδια και τα ίδια, από το φόβο ότι θα γίνει και ο δικός μου εκγέφαλος σούπα και θα ξεχάσω και αυτά που ήξερα!

    Ζαφωδ, το πρόβλημα είναι ότι εμείς το ξέρουμε, πόσοι είμαστε όμως εμείς; (μην παραθέσεις ποσοστό επί του πληθυσμού, διότι δεν έχω πάρει τα χάπια μου... οι φαρμοκοποιοί έκοψαν την πίστωση στο ασφαλιστικό ταμείο μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ νομίζω ότι δεν μπορούμε να επικρίνουμε κανέναν για τις πολιτικές του απόψεις. Τις πολιτικές απόψεις φυσικά μπορούμε να τις αντικρούσουμε.
    Πέραν τούτου, εκτιμώ ότι ανάμεσα στις επιλογές ΛΑΟΣ και σε αυτήν της πουτάνας στην Αλβανία παίζει να υπάρχουν μερικές δεκάδες επιλογές ακόμα. Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει σώνει και καλά να εγκλωβιζόμαστε σε συγκεκριμένα δίπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άδη, και μπορούμε και πρέπει να επικρίνουμε τις πολιτικές απόψεις. Άλλωστε αν δεν περάσουμε από την (αρνητική/επικριτική) αξιολόγηση δεν μπορούμε να πάμε στην αντίκρουση.
    Και αυτό που αναφέρω, δεν είναι δίπολο, διότι προφανώς υπάρχουν όπως λες μερικές ακόμη επιλογές ενδιάμεσα. Είναι όμως ένδειξη του πόσο ειδεχθέστερη της εκπόρνευσης θεωρώ τη συμπόρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν χωρίς εκλογικό αποτέλεσμα και διερευνητική εντολή κυβέρνησης με αναζήτηση στήριξης έχουμε 4 ακροδεξιά στελέχη με παρελθόν (βλ. Βορίδης) πράξεων και όχι απόψεων σε υπουργικούς θώκους, δεν τίθεται ζήτημα επιλογής αλλά επιβολής….Και σε τέτοιες περιπτώσεις όταν η επιρροή τους μεγαλώσει κι άλλο και αρχίσουν να νομοθετούν, η εκπόρνευση στην Αλβανία ή την Τουρκία δεν θα φαντάζει ως δίλλημα αλλά ως καλή δουλειά στο εξωτερικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή